Toegang voor artsen

Wat is de wachtpost?

De wachtpost is opgericht in 2011 als een samenwerkingsinitiatief van de huisartsen uit de regio Hoboken-Kiel en Wilrijk. Toen nog twee kringen, ondertussen gefusioneerd tot de Huisartsenkring Antwerpen Zuid, afgekort HAAZ. De wachtpost organiseert de wachtdienst tijdens weekends, feestdagen en brugdagen.

Bent u nieuw in onze regio als huisarts, dan moet u zich inschrijven in de kring Ă©n in de wachtpost. Klik hiervoor op onderstaande balk “lid worden van de wachtpost en de kring” of neem contact op met onze coördinator via het contactformulier van “Wachtpost zuid”

 

LID WORDEN als HAIO VAN DE WACHTPOST EN DE KRING

 

LID WORDEN VAN DE WACHTPOST EN DE KRING

Wat is de kring?

Een huisartsenkring is het lokale aanspreekpunt voor de huisartsen en vertegenwoordigt de artsen naar de buitenwereld (naar de lokale beleidsmakers). De huisartsenkring verwezenlijkt projecten met als doel de artsen uit zijn kring te ondersteunen. De kring organiseert navorming, wachtpermanentie en samenwerkingsovereenkomsten om de continuïteit van de zorg voor de patiënten te waarborgen. De kring optimaliseert de multidisciplinaire samenwerking tussen de eerstelijns zorgverstrekkers uit de regio en stimuleert gegevensuitwisseling om op die manier de kwaliteit van de zorg voor de patiënten te verbeteren.

U kan als arts/specialist ook steunen lid worden van onze kring. Dit kan via onderstaande balk of via het contactformulier van HAAZ.

 

STEUNEND LID WORDEN VAN DE KRING

 

Log je in voor toegang tot de beveiligde zone

Inloggen