Resultaatgericht communiceren met moeilijke personen & omgaan met agressie en intimidatie in de wachtpost of testcentrum covid19

Webinar 21 juni 20.30u:

Resultaatgericht communiceren met moeilijke personen & omgaan met agressie en intimidatie in de wachtpost of testcentrum covid19

Iedere onthaalmedewerker in een wachtpost of op een testcentrum covid19 heeft het ongetwijfeld al eens meegemaakt: moeilijke situaties aan het onthaal of in de wachtruimte die opgelost of ontzenuwd moeten worden. Tijdens deze opleiding geven we u tips mee over basishoudingen om hier mee om te kunnen gaan. Ook een aantal preventieve maatregelen worden u aangereikt want kunnen zinvol zijn.

Het doel van deze opleiding is het aanleren en bijschaven van een globale competentie om “de-escalerend” dan wel confronterend op te treden bij moeilijk gedrag en/of agressie met als doel de controle te behouden over de situatie en het verloop van het gesprek.

U kan zich hier inschrijven voor deze training die u gratis aangeboden wordt met de middelen van de prijs 2021 van de Patrik Roeland Anti-Agressiegroep.

Accreditering voor artsen is in aanvraag.

Op 15 september zal er nog een tweede sessie doorgaan die specifieker gericht is op de huisartsenpraktijken (op een later moment kan u zich hiervoor inschrijven)

Date

jun 21 2022
Expired!

Time

20:30